• Tantra massage

    De bel gaat, je staat wat zenuwachtig voor mijn deur, ik laat je binnenkomen.
    Ben je heel zenuwachtig vraag ik? ja fluister je, terwijl je naar de grond staart.
    Er gebeurt niets wat je niet wilt, zeg ik je, ik zal beginnen met relaxmassage, en telkens vragen of het nog gaat en ik een stap verder mag gaan. Het is jouw ontspanning, jouw grens.
    
    Je glimlacht, wil je eerst een bakje thee anders? Nee zeg je, laten we maar gelijk beginnen. voor ik helemaal niet meer durf.
    Ok zeg ik, ik loop voor je uit naar de massagekamer, waar het al behaaglijk warm is en gedimd met kaarsjes aan. 
    
    Ik wijs naar een stoel en kapstok waar je je kan uitkleden, je mag je ondergoed aanhouden meisje, dat doen we wel stap voor stap. Je lacht en kleed je uit. een prachtig zwart kanten setje prijken rond je borsten. adembenemend.  Je pak het badlaken in mijn handen en zeg, je mag op je buik gaan liggen met je hoofd daar. je kruipt op tafel en daar lig je dan eindelijk...
    
    Ik bedek met mijn badlaken je onderbenen en voeten en sla deze dubbel onder je voeten. zodat je voetjes lekker warm blijven. 
    en 2e badlaken, doe ik over je ganse benen, en sla hem om in je slip, zodat de randen en je slip niet onder de olie komt.
    Een 3e badlaken gaat van je schouders naar onder je poep. Je bent lekker warm zo. 
    
    Voor je de relaxende muziek aan zet zeg ik tegen je: Als je op welk punt dan ook, roze ansteker zegt, stop ik met de handeling waar ik dan mee bezig ben, en ga verder met iets anders. Ik vraag je tijdens de massages vaak.... cava? dan weet ik dat je of geniet of dat ik verder kan gaan, zonder je te veel te storen in je eigen belevingswereld.
    
    En.... als je op een gegeven moment denkt, ik durf niet verder, zeg het me dan, je hoeft geen tantra te krijgen omdat je daarvoor gekomen bent, het is jouw beleving, jouw ontspanning, en jouw grens.  
    Dank je fluister je. 
    
    Ik zet de muziek aan.... en kom aan het hoofdeinde staan. Veel plezier meisje fluister ik, ontspan en geniet.
    
    Op de zwoele maat van de muziek beweeg ik mijn vingertoppen door je haar, je ogen gaan dicht van ontspanning, met mijn vingers langs de achterkant van je oren, je voorhoofd, je nek, de bovenkant, heerlijk zacht.... mijn vingers glijden even onder de handdoek, om je schouderbladen te strelen. Heerlijk zachte huid. Zo heb ik het graag. Als de bel in de muziek gongt, laat ik je hoofd los en schuif de badlaken tot net onder je bh bandje. Ik masseer sensueel je schouders en je bovenrug.... cava vraag ik? Mmmm antwoord je terug. Ik vind het altijd fijn om niet gelijk met olie te beginnen, huid – huid contact. Ik open je bh bandje en leg deze open langs je lichaam. Kan die al uit of wil je nog wachten? Je komt wat omhoog met je lichaam en ik schuif je bh uit. En leg deze bij je kleren. Al 1 stap overwonnen, goed zo meid. 
    
    Ik haal het volledige badlaken weg zodat ik je blote rug voor me heb. 
    Ik streel je ganse rug, je zij, en af en toe raak ik in de massage de zijkant van je borst, maar dit is geen gevoel van ahhhh hij komt aan mijn borst, maar dit is sensueel bij de rug massage. In een vloeiende beweging ga ik daar langs. 
    
    Cava vraag ik? Ja fluister je terug....
    
    Ik buk voorzichtig voor over, en geef zachte kusjes over je rug, tot in je nek. Je gromt...
    mijn tong hou ik veilig binnen, het is aftasten nu wat je aan kan. 
    Ik loop naar mijn massagekast en haal daar de goede olie uit.
    
    Ik verwarm de olie tussen mijn handen, die altijd warm zijn, en laat mijn handen glijden over je rug en zijkant. Ik pak nog wat olie voor je schouders, en met mijn handen onder je slip door naar die heerlijke billenpartij die zo lief naar me glimlachten zodra je op tafel ging liggen. Als alles goed geolied is, begin ik met de heerlijke rug/schouder/zijkant/billen massage. Als ik de ene bil masseer, heb ik altijd de andere hand op de handdoek, tussen je bilnaad, zodat de hand onder je slip nooit er tussen kan geraken. Wijsheid. 
    Je geniet zichtbaar van mijn warme handen op je lichaam. Ik buk voorover om je een kus te geven op je oorlel en vraag.... gaat het nog? Ja fluister je. 
    
    Ik haal de handdoek uit je slip en trek deze door tot over je schouders, om je warm te houden. De handdoek zorgt dat je slip net bedekt is. Ik duw je benen ietwat uit elkaar. Met terug olie in mijn hand en de tafel waar je voetjes liggen hogere stand, masseer ik je beide voetjes. Je enkels, de onderkant, je tenen 1 voor 1, en er tussen... :) :) 
    
    Ik laat de tafel weer zakken... en je benen liggen weer plat neer, ik trek 1 voet omhoog en laat mijn geoliede handen glijden langs je scheenbeen en achterkant. Zo doe ik beide benen. Dan ga ik aan je voeten einde staan, en masseer ik je onderbenen tot aan je sliprand. Telkens 1 cm voor je liezen, verdwijn ik uit je benen met een handeling. Netjes en braaf dus. 
    
    Als ik klaar ben, kus ik in je knie holte, en kus elke 5 cm naar boven richting je slip, waarna ik 1 kus op je bil geef (op de handdoek), dit herhaal ik bij je andere been. 
    
    Ik trek de handdoek terug naar beneden, zodat je rug terug bloot is. Wederom met olie masseer ik nogmaals je rug.  En ik vraag of je klaar bent voor de volgende stap.... ja stamel je.... 
    
    Draai je dan maar op... 
    
    Je hapert... ik hou de badlaken klaar voor je, zodat je eronder kan verdwijnen. 
    Je gaat op je rug liggen, en vrijwel meteen bedek ik je met 2 badlakens. 
    
    Ik pak mijn 2e stoel, en zet deze bij het hoofdeinde en ik ga erop zitten. 
    
    Met mijn vingertoppen streel ik zacht je gezicht, je wenkbrauwen, je neusje, je wangen, je lippen, je kin, ik trek je handen tot boven je hoofd en streel zachtjes je oksel je onderarmen en je handen. Je houdt mijn handen even vast. Dan geef i terwijl je mij vast houdt, kusjes op je voorhoofd... je neus.... je wang.... en ik laat je los en begin je keel te strelen.... ben je er klaar voor vraag ik... ja, doe maar fluister je terug.
    
    Met mijn vingertoppen masseer ik de driehoek boven je borsten, zonder je borsten nog echt aan te raken. Je gromt weer. Voorzichtig laat ik mijn handen rusten, elk op een borst. Je ademt wat zwaarder... moet ik van je borst blijven? , nee fluister je,...
    
    ik sta op... en kom naast je schouders staan. Je kijkt me aan en ik jou. Ik buk voorover en ik geef je bijna een kus.... bijna. 
    Ogen staren elkaar aan. Voorzichtig zoek ik je lippen, voor een paar zwoele kusjes.
    Dan leg ik voorzichtig je borsten bloot. Je kijkt me afwachtend aan, alsof je om een goedkeuring vraagt.... 
    Die wordt beantwoord met een brede glimlach en een kus op beide borsten. Prachtig.
    
    Voorzichtig masseer ik beide borsten, en af en toe gaat dit gepaard met kusjes rond je borsten en likjes rond je tepels.... je gromt alweer. Dan ontbloot ik je buik.... en masseer deze zachtjes, tevens je zijkant, tot aan je sliprand. Afwisselend met steeds een andere borst.
    
    Zachte kusjes op je buik, een likje rond je navel, door tussen je borsten, en een kus op je lippen. 
    
    Ik trek de onderste handdoek naar boven om je schouders, en zorg dat deze ligt tot aan je sliprand.
    
    Je onderbenen heb ik net al gemasseerd, dus het is slechts je bovenbenen en..... 
    Ik begin met je boven benen, nadat deze heerlijk gemasseerd zijn... haal ik lange stroken uit met mijn handen en blijf van je vagina af maar ga via je liezen omhoog. Je gromt....
    
    met zachte kusjes in je liezen, zeg ik je dat de licht erotische gedeelte er op zit (uur en een kwartier), wil je dat ik deze afmaak, of door ga naar het tantra gedeelte.... lang hoef ik niet op antwoord te wachten... ga door. 
    
    Ik kom bij je hoofd staan en leg je beide handen vast aan de linten die ik onder de tafel verborgen hield. Je glimlacht. Ik loop naar mijn kast en pak er de blinddoek uit, welke ik bij je om doe. Je geniet zichtbaar. Wetend dat er handelingen gaan gebeuren die je niet van te voren zal zien aankomen, maar des te meer van zal genieten. 
    
    Ik trek de handdoeken geheel van je af. Nu ben je de mijne. Ik kus je lippen en zoek zachtjes je tong. 
    Terwijl ik je borsten streel, tongen we rustig verder. Dan laat ik los en kus voorzichtig je nek, oor, keel, tussen je borsten, je borsten, je tepels, je zij, je slip rand.... je liezen.... je ademt wat zwaarder...
    
    zachtjes streel ik met 1 hand over je vagina, over je slip. Je slakt een zucht van opluchting, er is geen weg terug meer, je gaat het mee maken. 
    
    Voorzichtig trek ik je slip van je billen en leg deze ook bij je kleren. Ik leg je beide enkels vast aan elke hoek van de massagetafel. Probeer je benen eens dicht te doen vraag ik.... het lukt niet. Prima zo heb ik je het liefst op tafel. Ik lach gemeen, jij lacht mee. 
    Ik kus je schaamstreek, overigens niets voor te schamen, wat een mooie vagina. 
    
    Ik laat 2 vingers tussen je benen glijden, terwijl ik terug je buik kus, ik voel dat je al goed nat bent, lekker dat mag ik zo proeven... ik masseer beide kutlipjes.... en haal mijn tong langs je clitoris. Je gromt...
    
    ik ga aan je voeteneinde staan en buk me op tafel tussen je benen, terwijl ik je beide borsten masseer, ontdek ik met mijn tong en lippen je vagina. Je begint al zwaarder te ademen.... dus laat ik los. Ik ben gemeen zeg je.... je moet niet te snel komen zeg ik :)
    mijn vingertoppen strelen je schouders, borsten buik en schaamstreek, ik laat 1 vinger je vagina in glijden... je geniet. Ik beweeg 1 vinger in je op en neer en zeg... kijk zo vingeren mannen... mmm zeg je.... nee zeg ik... daar vind je niets aan, anders lig je nu niet hier.... ik breng een 2e vinger bij je binnen.... en ga zachtjes op en neer; ik voel je grotje samentrekken tegen mijn vingers, hier geniet je wel van.... iets meer. 
    
    Nu, zeg ik je, ga ik je laten voelen wat ik bedoelde, hoe ik vinger. Zeg maar als je er klaar voor bent, je lacht, met een blik van ongeloof, en zegt doe maar. Op dat moment maken mijn vingers een beweging in je vagina die je nog nooit eerder hebt gevoeld, zo intens gevoel van binnen dat je niet anders kan dan kronkelen met dat heerlijke lijf, je mond die open slaakt en probeert extra lucht binnen te happen. Ik duik met mijn lippen rond je clitoris, en zuig eraan en laat mijn tong mee spelen in deze genots versie.
    
    Je ademt zwaarder en zwaarder, ik weet dat het nu geen tijd is om te stoppen, maar te bewijzen dat je gewoon net als ieder ander makkelijk kan klaarkomen. Je komt ter je eigen verbazing intens klaar, je kreunt en ademt zwaar.... je benen trillen, ik laat e niet los, maar beweeg mijn vingers langzaam in en uit je. En blijf je likken, heerlijk al dat geil van je oplikken. 
    
    Je bent niet normaal zeg je.... 
    Ik zie het maar als een compliment, en zet de 2e aanval in.... het duurt niet lang en je hebt ook dit orgasme weer te pakken. Je hijgt zwaar na, waardoor ik besloot je maar even met rust te laten. Ik trek mijn vingers uit dat heerlijke grotje van je en laat mijn tong los van je clitoris die goed geweld staat, een goed begin. 
    
    Ik kom naast je staan en kus je lippen.... je steekt je tong naar buiten, die ik maar wat graag beantwoord. 
    
    Dan loop ik terug naar je voeten.... en maak je enkels los, die banden maak ik vast aan je boven benen.... afvragende blik krijg ik van je.... maar ik laat verder niets los... kom je vanzelf wel achter..... ik duw je benen in de lucht en ga je terug likken. Ditmaal zonder vingers erin, het duurt ietwat langer, maar een 3e orgasme laat niet lang op zich wachten. 
    
    Ik ga je nu iets anders schenken zeg ik je, en je mag mee genieten ervan.... 
    ik trek de blinddoek van je af, en je kijkt me aan met zo een blik.... geil. Boter geil.
     Ik maak je handen los, ah eindelijk zeg je....
    haha dat denk je maar, ik maak beide handen vast aan de banden van je bovenbenen. Zodat je benen wijd opgetrokken blijven en je handen vast :)
    kijk nu naar je vagina zei ik... ik leg een kussentje onder je hoofd om het je makkelijk te maken... afvragende blik naar je vagina.... 
    
    Ik steek 2 vingers in je en masseer je gspot... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr grom je.... dan begin ik met mijn beweging, blijf kijken naar je vagina sis ik..... ik hoor het klotsende geluid al komen.... jij ook. Je ziet scheuten vocht spuiten uit je vagina en landen op je buik, grote ogen en kreunen... mijn god dit is intens.... even gun ik je rust.... anderhalve seconde,.... en daar ga ik weer..... het vocht blijft maar stromen.... ik haal mijn vingers uit je en droog met een handdoek je buik af. Niet normaal ben je, zeg je weer. Wat een complimentjes vandaag.... 
    
    ik maak je nu geheel los, onder de voorwaarde dat je je handjes thuis houdt; 
    ik kom terug liggen tussen je benen.... en lik je nog eens tot een heerlijk hoogtepunt. 
    
    Toch maar eens kijken wat er in je past. 2, 3, bijna 4 vingers.... wordt tijd voor de dildo zeg ik. Die is te groot zeg je...; vertrouw me zeg ik, hij hoeft er niet helemaal in om lekker te zijn... 
    
    Doe je benen wijd :) 
    ik gooi een condoom om de dildo en olie nog eens goed je vagina, ook van binnen, en zet de eikel tegen je grotje aan, zonder niet al te veel moeite glijd deze half weg naar binnen. Gaat het vraag ik? Nog wel sis je.... 
    
    Ik pak het uiteinde beet, en begin ronddraaiende bewegingen te maken in en uit die hongerige kut van je. Je gggggggggromt.... en hijgt …. en komt zinderend klaar. Ik haal hem voorzichtig uit die heerlijke grot van je.
    
    Dan kom ik terug naast je staan, en olie terug mijn handen en masseer nog 1 maal je lipjes en clitje, je schaamstreek, je buikje, je borsten, die ik elk ook nog even afkus.
    
    Ik pak het badlaken, en vraag je terug om te draaien. Ik bedek je benen, en masseer terug je rug.... billen..... vagina.... vagina????? 2 vingers glijden terug in en uit je hongerige kut.
    Dan pak ik je gespot weer en niet lang erna voel je het vocht langs je benen lopen....
    
    Met mijn tong kus ik je billenpartij, lik ik langs je stuitje, omhoog over je ruk naar je nek. 
    
    Ik trek het badlaken over je heen, en fluister in je oor, nu mag je nog 10 minuten nagenieten. 
    
    Ik kom op de stoel bij je hoofdeinde zitten, en streel je hoofdhaar nog wat na, terwijl je licht bij te komen. 
    
    Een kwartiertje later, haal ik de handdoeken weg.... en trek je rechtop en ik til je van de tafel af... geen zware handdelingen meer doen thuis, meisje, je zal slapen als een roosje. 
    
    Ik geef je een dierbare knuffel, en een lange kus. En je gaat je aankleden. 
    
    Nu maar een theetje? Graag zeg je. Terwijl jij je aankleed, loop ik naar de waterkoker en zet deze aan, en erna naar de badkamer om even snel een droge onderbroek aan te doen en mijn leuter van al dat voorvocht te ontdoen... poe poe.
    
    Je komt terug aangekleed beneden en vraagt waar toilet en badkamer is, om te zien of je nog toonbaar bent, ik wijs beide aan, en als je terug komt staat er een bakje thee aan de eettafel.
    
    We babbelen nog wat na, en voor je richting huis gaat geven we elkaar een super lange knuffel. 
    
    
    xxx