• Elfje geeft antwoord

    Een relax massage. Dat hadden we afgesproken. Ik heb zo’n nood aan ontspanning. Ben heel erg benieuwd. Toch ook nerveus. Bh en slipje mag ik aan houden zei hij.

    Hij zei me al eerder dat hij elke cm van mijn lichaam wilde verkennen… ja ja….

    Ik bel aan. Lachend doet hij de deur voor me open. Kom binnen. Galant neemt hij mijn jas van me aan.

    Hij gaat me voor naar de massagekamer. Het is er lekker warm. Gedempt licht en kaarsjes. Er speelt zachtjes muziek op de achtergrond.

    Hij wijst me naar een kapstok. Daar mag je je kleren hangen. Dan mag je op de tafel gaan liggen op je buikje.

    Ik kleed me uit. Zijn blik gaat goedkeurend over mijn lichaam. Hij blijft even haperen bij de zwarte bh met kant en bijpassend slipje.

    Ik ga op de tafel liggen. Zijn handen gaan door mijn haren, mmmmm….. word er helemaal loom van. Zalig….

    Hij haalt er even een flesje olie bij. Het bh bandje wordt opengemaakt en zijn warme handen masseren mijn rug. Daarna zijn ook mijn benen en voeten aan de beurt. Ik ben nog nooit zo ontspannen geweest.

    Ik mag me omdraaien. Bij het zien van mijn borsten onder het zwarte kant houdt hij even zijn adem in. De massage gaat heel professioneel verder. Net zoals hij beloofd had. Na iets meer dan een uur is het afgelopen. Het was heerlijk!

    Dank je wel zeg ik als ik recht ga zitten. Hij grijnst van oor tot oor. Ik sta recht en zie en voel zijn blik over me heen gaan. Ik ga vlak voor hem staan en zeg : ik wil een kus. Hoorbaar zuigt hij zijn adem in.

    Ik leg mijn handen in zijn hals en zachtjes kussen we. Ik vlei me helemaal tegen hem aan. Zijn armen omstrengelen me. De kust wordt steeds dieper. Onze tongen spelen een spelletje met elkaar. Zijn handen strelen mijn rug en billen. Daarna gaan ze ook zachtjes over mijn borsten.

    Wil je ze zien fluister ik ? Ja zegt hij. Ik doe mijn bh los. Onhoorbaar valt die op de grond. Wat ben je mooi ! Mijn borsten worden gestreeld.

    Langzaam gaat zijn hoofd naar beneden om ze te kussen. Hij neemt me in zijn armen en legt me behoedzaam terug op de tafel. Hij zuigt en likt mijn tepels die ondertussen helemaal stijf zijn. Zijn handen dwalen over mijn buik naar beneden.

    1 hand dwaalt zachtjes over mijn slipje. Ik kreun even. Hij kijkt me aan en ik knik. Meer woorden hebben we niet nodig. Kusjes fladderen over mijn buikje. Steeds lager en lager…. Om dan gekust te worden op mijn slipje. Zijn tong likt mijn lies. Mijn slipje wordt opzij geschoven.

    Ook mijn lipjes worden nu gelikt. Voorzichtig trekt hij mijn slipje uit. Ook daar krijg ik een goedkeurende blik. Ik voel het geil uit mijn grotje stromen. Hij likt mijn klitje en twee vingers schuiven in mijn vagina. Langzaam laat hij ze in een rare beweging in en uit mij komen.

    Kan het dan echt? Mijn adem wordt steeds zwaarder. Hij trommelt mijn G spot. Schokkend en helemaal verward kom ik klaar.

    Zijn tong kent echter geen medelijden. Hij blijft mijn knopje een grote beurt geven en de vingers doen opnieuw hun werk. Een tweede keer lukt je echt niet hoor. Maar hij gaat onverdroten verder tot ik nog een keer kronkelend klaar kom. Hij likt mijn geil lekker op.

    Grijnzend kijkt hij me aan en zegt, nu laat ik je squirten. Vol ongeloof kijk ik hem aan. Hij legt een kussentje onder mijn hoofd zodat ik mee kan kijken. Zijn vingers nemen mijn G spot nog eens goed onder handen. In no time krijgt hij me aan het squirten. Aaaaahhhh !!!!…. Iets wat ik nog nooit beleefd heb.

    Hij komt naast me staan en streelt mijn gezicht. Ik draai me op mijn zij en zie de duidelijke bobbel in zijn broek. Ik ga er even met mijn hand overheen. Ik knoop zijn broek open en trek die samen met zijn boxershort naar beneden; Zijn penis staat trots naar voren; Zijn eikel glanzend van het voorvocht. Ik lik zijn eikel en neem hem in mijn mond. Steeds dieper. Ik lik en zuig hem. Tot hij stop ! zegt Ik wil je van binnen voelen.

    Hij trekt me naar het einde van de tafel, zet zijn leuter tegen mijn lipjes en glijdt bij me binnen. Wat ben je heerlijk ! Hij stoot steeds dieper en harder. Ik voel zijn zaad spuiten. Hij blijft nog even narijden en samen genieten we van dat gevoel.

    We blijven nog even in elkaars armen zitten. We kussen innig. Daarna moet ik weer weg; tot een volgende keer !