• boswandeling

     

    Ik ben al bij het bos, zou ze durven komen? Ik wacht al 10 minuten... Ik denk dat ze niet durft.
    Ik zie in de verte een auto aan komen rijden en deze draait de parkeerplaats op. Het is ze.... Voorzichtig stapt ze uit met haar verlegen ogen, ze wil me vertrouwen maar ze weet niet of ze het kan.

     

    Ik stap op haar af, ze kijkt me voorzichtig aan. Ben je er klaar voor vraag ik? Ik heb schoenen voor je mee, dat wandelt wat makkelijker voor je. Je volgt me naar mijn auto en je neemt plaats op de bijrijder stoel met je benen buitenboord. Ik pak de schoenen uit de kofferbak en ik trek 1 voor 1 je laarzen uit en zet deze op de achterbank. Je trekt je wandelschoenen aan, gaat opstaan en trekt je kleedje nog wat naar beneden. En komt naast me staan, ik sla de deur dicht en klik hem op slot. We kijken elkaar eens aan, het kan nu eens, gewoon even in elkaars ogen kijken zonder dat dit vluchtig hoeft. Je glimlacht. Kom zeg ik, we gaan er eens aan beginnen.

     

    We wandelen naast elkaar op zoek naar de pijltjes welke kant we op moeten lopen, we willen tenslotte niet verdwaald raken. We raken aan de praat over van alles en nog wat, we weten al zoveel van elkaar, maar toch is het zo fijn om je stem eens dichtbij alleen voor mij te horen. Geregeld kijk ik rechts van me naar jou, gewoon om eens op mijn gemak je te bekijken, ik merk vaak aan je dat je hetzelfde doet. Het kan nu ook, dit wisten we van te voren.

     

    We lopen met een halve meter tussen ons in, naast elkaar, we wandelen niet snel, we genieten van het samenzijn, gewoon jij en ik, even alsof het zo hoort te zijn. Als we uit het zicht van andere wandelaars zijn verdwenen... laat ik mijn pink, jouw pink aanraken. Je schrikt niet en laat me toe, voorzichtig neem ik je hand vast. Je voelt mijn warmte en zegt er ook wat van. We glimlachen.

     

    Plots stop ik met wandelen en sta stil, je zette nog een paar stappen naar voren, omdat je niet wist dat ik ging stoppen. Je keert je naar mij, terwijl ik je hand nog vast heb. Wat is er vraag je.... ik trek je bij mij. Ik wil je gewoon eens van voren zien. Kijk maar zeg je, nu kan het. Ik laat mijn ogen glijden langs je haar, je ogen, neus en lippen, die onweerstaanbare lach, je kin, je wangen, dan zie je mijn ogen verder naar beneden glijden. Ik blijf staren naar die prachtige boezem van je, dan vervolg ik mijn weg naar je buikje, zij, heupen, die prachtige benen en die charmante wandelschoenen.

     

    Ik kijk naar je op en zie dat jij hetzelfde deed. Je vraagt of het me bevalt wat ik zie. Ja zeg ik, meer dan. Mag ik een knuffel van je, of is dat te veel voor je, vraag ik je. Graag zeg je terug en je zet een stap naar voren. Voorzichtig laat ik mijn armen over je rug glijden en je armen sluiten zich om mij heen, je zit je lichaam tegen het mijne aan, en zo staan we minutenlang tegen elkaar aan.

     

    Dit willen we al zo lang, en nu is het moment daar, gewoon nog even genieten van dit moment.

    Je hoort me slikken, gaat het vraag je? Ja zeg ik, het voelt zo vertrouwd. Ik snap wat je bedoelt fluister je terug in mijn oor.

     

    Je laat me los en we kijken elkaar aan, er zitten slechts luttele centimeters tussen onze gezichten in.

    Ik wil je zo graag kussen, zacht maar met passie. Maar ik had je mijn vertrouwen beloofd, en wou het dan ook niet schenden. Kom zeg ik, ik pak je hand vast en trek je mee terug aan de wandel.

     

    Je lacht, ok zegt je.

    We hebben het over het magische moment dat net afgespeeld heeft. Eigenlijk zei je, was dit wel het moment om te kussen. Dat zeg je nu zeg ik.... ik kijk om me heen, wat is er vraag je? Even een geschikte plek zoeken zeg ik... je kijkt mee. In die bosjes vraag je? Dan moeten we wel dwars door het bos zeg ik terug. Geeft toch niet zeg je, lekker afgelegen. Ok lach ik terug. We stampen door de bladeren het bos dwars in. Het struikgewas waar we naar toe liepen is mooi bedekt als je dat van afstand bekijkt, we banen ons een weg naar het midden, en vinden er een open plek.

     

    Hier heb ik je helemaal voor mezelf, we staan vlak bij elkaar, kijken omhoog en zien een prachtig bladerendek van het bos, toch magisch fluister ik. Je glimlacht, durf je het aan vraag ik? Ja fluister je. Als je op welk punt ook niet wilt verder gaan, geef het dan aan alsjeblieft, er is hier maar 1 belangrijk en dat ben jij, zeg ik je. Lief van je zeg je terug.

     

    Ik zet een stap dichter naar je toe, en voorzichtig kom ik met mijn hoofd dichter bij jouw hoofd.

    Mijn hand op je rug, en mijn lippen raken zacht de jouwe. Gaat het vraag ik? Mmm fluister je terug. Voorzichtig kussen we verder, onze tongen raken elkaar af en toe speels, terwijl we zacht maar passioneel elkaar kussen.

    Dan vinden onze tongen elkaar, mijn handen gaan nu aftasten waar je grens ligt terwijl we kussen.

    Ik streel je rug en je billen, je laat het toe. Mijn andere hand gaat over je buikje en je benen. Ook dat laat je toe.

     

    Ik wil je borsten, mag dat? Je trekt zachtjes je kleedje uit. Mijn god wat een adembenemend schouwspel. 2 borsten verpakt in een kanten bh met bijpassend slipje. En die super wandelschoenen. Ik trek mijn shirt uit en leg dit op de grond en ik ga erop zitten en trek jou in mijn schoot. Buikje tegen buik, en we blijven kussen. Mijn handen over je rug maken je bh sluiting open. Je glimlacht en zegt, dit wil je al lang heh! Vanaf het moment dat ik je voor het eerst zag zei ik terug. Ik liet je bh van je lichaam glijden en gooide het bij je kleedje iets verder van ons. Eindelijk heb ik je topless tegen me aan. Ik duw je wat naar achteren zodat ik mooi je borsten kan zien. Langzaam laat ik mijn handen ze beide strelen. Mag ik ze kussen vraag ik? Je duwt mijn hoofd de goede richting op. Kusjes over je hele borst en likjes over die heerlijke tepels van je. Je geniet zichtbaar. Wil je verder vraag ik? Ja zeg je. Ik til je op en zet jou op het shirt... en laat je gaan liggen, daar lig je dan topless voor mij in het bos. Ik kom naast je liggen, en streel je borsten, en buikje en je benen.... en laat 2 vingers glijden tussen je benen. Je houdt je adem in.... gaat het? ja....mijn lippen zoeken jouw lippen en zachtjes kus ik je mond, nek, keel, borsten, buik, je ademt wat zwaarder... je voelt wat er komen gaat. Ik plant mezelf tussen je benen. Je benen liggen wijd voor mijn hoofd, ik kus je op je slip op je schaamstreek.

     

    Ik laat mijn hoofd wat zakken naar beneden... en geef zachte kusjes op je vagina.

    Ik stop en kijk naar je gezichtsuitdrukking, je knikt.

    Mijn 2 handen nemen je borsten vast en spelen af en toe speels met je tepels, waarna ze de borst weer strelen. Ik laat mijn tong nu naar buiten komen. En lik je zachtjes in je liezen. En over je slip van links naar rechts en boven en beneden.

     

    Je grrrromt.

    Voorzichtig trek ik je slipje opzij, en je ziet mijn goedkeurende glimlach. Je lacht. Doe maar zeg je, ik wil het net zo graag als jij. Ik trek je slip van je billen en benen en daar lig je dan,... naakt voor me. Ik lig voorzichtig je lipjes tussen je benen en vind met mijn tong je clitorus, om hier ten volle van te genieten. Mijn god wat smaak je lekker, dit was het lange wachten wel waard. Je kronkelt wat met je billen. Dan breng ik 2 vingers bij je binnen, en haal deze zachtjes in en uit je grotje terwijl ik klitje blijf stimuleren. Je grrrromt. Ga je het proberen vraag je? Nee fluister ik, ik ga het je geven. Ongelofelijk kijk je me aan, en dan draai ik mijn vingers in je vagina, en neem ik speels en op mijn manier je gspot onder handen, grote ogen kijken me aan, je mond slaakt open, er komt geen woord meer uit, je klitje krijgt van mijn tong een grote beurt terwijl ik je trommel in vagina.

     

    Je begint zwaarder en zwaarder te ademen, en ik voel je schokkend op mijn tong klaarkomen.

    Zachtjes lig ik de zijkant van je vagina terwijl je nageniet. Hoe kan dit fluister je.... Nou... zeg ik... zo.... en op dat moment herhaal ik de feiten die op het eerdere moment afspeelden. Je klitje wordt lekker gelikt terwijl mijn 2 vingers je gspot verwennen. Je pakt mijn hoofd en druk deze nog dichter tegen je klit aan, je verstikt me zowat maar ik laat niet los en ga door en door, daar is je tweede orgasme. Je schokt hevig na. Ik laat je klitje los en haal pijn 2 vingers uit je. Ik laat mijn tong glijden over je schaamstreek, buikje, navel, buikje, borsten, er tussen, er boven, je keel, je kin, en eindelijk terug je lippen, we kussen met passie.

     

    Je voelt mijn harde lid tegen je vagina drukken, wil je ook verlost worden vraag je? Willen ja, maar alleen als..... sssst zeg je, anders vraag ik het niet, ga naast me liggen.

     

    Ik leg me naast je, en je opent mijn broek, en doet deze af, zo ook met mijn boxershort, en deze gooi je ook richting het kleedje, zo liggen we beide poedelnaakt naast elkaar met beide alleen onze wandelschoenen aan. Sexy!

     

    Je pakt voorzichtig mijn leuter vast en je ziet het glinsteren van het voorvocht.

    Het deert je niet en je laat je lippen glijden over mijn genotsstaaf.... mijn hoofd valt naar achter, mijn god, wat een heerlijk gevoel in dat mondje van je.

     

    Zachtjes haal je je hoofd op en neer, en laat je je tong in je mond het werk doen, heerlijk gewoon.

    Dan laat je hem los en kus je 1 voor 1 mijn ballen. Wil je zo klaarkomen, of wil je nog wat anders doen, vraag je?

     

    Kom er maar op fluister ik.

    Je staat rechtop en zet je benen aan weerkanten van mijn lichaam, en gaat op je hurken net boven mijn leuter hangen, voorzichtig neem je hem vast en laat je mijn eikel tussen je lipjes glijden. Voorzichtig laat je je zelf zakken over mijn lul heen, tot deze helemaal erin zit. Voorzichtig bereid je me als een amazone. Ik hoor je zwaarder ademen, je 3e orgasme is in aantocht, schokkend op mijn paal kom je nog een keer klaar, ik heb een prachtig zicht op jou en je boezem die mee schokken.

     

    Nu ben ik aan de beurt zeg ik je. Ik laat je gaan staan, en ik kom achter je staan, ik laat je voorover bukken en je leunt met je handen tegen een boom. Wat een kont, ik kus je bil, en zet mijn lul weer tussen je lipjes. En laat deze voorzichtig binnenglijden.

     

    Je grrrromt. Ik neem je prachtige billenpartij vast en neuk je soms zachtjes en soms hard. Je bijt op je tanden om niet heel het bos bij elkaar te schreeuwen van genot. Ik vraag niet eens of ik in je mag klaarkomen, het is er al sneller dan ik verwacht had, ik spuit mijn zaad diep in je, je voelt dit ook en geniet zichtbaar. Ik blijf nog wat narijden in je, en dan haal ik hem er voorzichtig weer uit.

     

    Zo dat is lekker zeg je, je draait je om.... en zakt door je knieën. Je likt me schoon en neemt hem nog een paar keer in je mond, daarna ging je weer opstaan. Doordat je op je knieën zat was het meeste zaad al uit je grotje gelopen op de bladeren op de grond.

     

    Het was veel zei je! :)

    Ik kniel voor jou en lik ook jou nog even schoon. Dan trek ik je terug op het shirt waar we nog een 20 tal minuten dicht tegen elkaar liggen en elkaar kussen. We hebben beide geen zin om ons aan te kleden, dit mag langer blijven duren. Maar ach, het is pas lente, we kunnen nog vaker gaan wandelen. We kleden ons aan, en geven nog een laatste lange knuffel en zoeken terug het pad op, waarna we ons naar de auto begeven. Daar trek je je laarzen weer aan en ik leg de wandelschoenen van je achter terug in mijn auto voor de volgende keer.

     

    Ik moet gaan zeg je, ik weet het zeg ik terug.

    Je kijkt in de rondte, niemand te zien, je stapt dichter naar me toe, en geeft me nog 1 lange laatste kus deze dag. Binnenkort weer wandelen vraag je? Ik kijk er al naar uit fluister ik terug. Je loopt naar je auto, draait nog 1 keer je hoofd en geeft me een knipoog. Start je auto en daar ga je weer.... w

    Wat ben je toch een verdomd lekker ding.